SensoTimer ST 6 DUO eco!ogic

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 2.645-214.0
Težina uređaja (bez opreme): 1.30 kg.
Dostupnost: Isporuka do 15 dana

Inteligentni kompjuter za polivanje SensoTimer ST6 Duo eco!ogic se orijentiše na potrebu biljaka za vodom i zaliva uz pomoć 2 odvojena radio senzora upravljajući se prema vlazi.

18,160 Din.
Bez PDV-a: 15,133 Din.
-+

SensoTimer ST6 Duo eco!ogic sa dva uzajamno nezavisna izlaza vode zaliva upravljajući se prema vlazi i u skladu sa potrebama. Njegova oba senzora sadržana u obimu isporuke – jedan po izlazu – mere koeficijent vlažnosti tla i radiom ga prenose na SensoTimer.

Vrednosti vlage se daju podesiti u 5 stepeni. Kada se odabrana vrednost ne postigne, zalivanje se automatski pokreće u sledećem podešenom vremenu. Jedinica za opsluživanje koja može da se skine i 5 tastera za opsluživanje čine programiranje dečijom igrom. Mogu da se podese po dva vremena za zalivanja dnevno (maks. trajanje zalivanja: 90 min).

Zahvaljujući eco!ogic funkciji, zalivanje može da se dodatno pomeri za 1 do 7 dana. U svako doba je moguće ručno zalivanje. Na pritisak dugmeta programiranje za zalivanje može da se prekine za 24 sata. SensoTimer ST6 Duo eco!ogic navodnjava apsolutno u skladu sa potrebom i kompatibilan je sa svim poznatim Klick sistemima.

Priključak za slavinu i predfilter su sadržani u obimu isporuke, a neophodne tri baterije od 9 volti nisu (jedna za upravljački deo, po jedna za senzore).

Dodatna oprema za Karcher SensoTimer ST 6 DUO eco!ogic

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019