WD 2
-9%

WD 2

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.629-760.0
Težina uređaja (bez opreme): 4.60 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Višenamenski usisivač WD 2, koji jako usisava i energetski je efikasan prezentuje se robusnim plastičnim rezervoarom od 12 l, koji je otporan na udare i idealan je uređaj za početnike.

Akcijska cena:8,830 Din.
Stara cena:9,687 Din.
Vaša ušteda:857 Din.
Bez PDV-a: 7,358 Din.
-+

Klasa za početnike - kompaktna, praktična, univerzalna

Ovaj model usisivača osvaja svojstvima opreme koja odgovaraju visokim standardima. Tu se, između ostalog, ubraja veći rezervoar i komforni položaj prilikom odlaganja koji omogućava jednostavno odlaganje usisne cevi i podne mlaznice. Specijalni patronski filter omogućava mokro i suvo usisavanje bez promene filtera.

Kompaktno konstruisan višenamenski usisivač WD 2 sa potrošnjom struje od 1000 W je isto tako jak kao usisivač od 1200 W. Praktičan uređaj za početnike je opremljen rezervoarom od plastike, od 12 l, koji je otporan na udare i jednim filterom za penu. Novo razvijena stezna mlaznica sa uloškom za mešanje brine za optimalnu apsorbciju svih mogućih vrsta nečistoće. "Pull & Push" sistem za zatvaranje, ergonomski oblikovana drška za nošenje kao i praktično čuvanje kabla i pribora su ostala obeležja opreme višenamenskog usisivača WD 2.

Usisivači
Maksimalna snaga (W) 1200
Namena Usisivač za mokro i suvo usisavanje
Rezervoar (l) 12, Plastika
  • Usisno crevo 1,9m
  • Usisna cev 2x0,5m plastika
  • Mlaznica za mokro/suvo usisavanje
  • Mlaznica za fuge
  • Papirna filter vreća

Dodatna oprema za Karcher WD 2

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019