VC 6 Premium

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.195-605
Težina uređaja (bez opreme): 6.60 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Top dizajn i komfor! VC 6 Premium – energetski efikasan usisivač prašine sa daljinskim upravljačem, Stand by funkcijom, EasySlider zaobilaženjem prepreka, QuickClick, automatskim namotavanjem kabla i HEPA 12 filterom.

41,990 Din.
Bez PDV-a: 34,992 Din.
-+

Pametni usisivač prašine koji štedi energiju.
Pomoću uređaja koji štede energiju iz serije VC usisavanje ide posebno brzo i lako – gotovo samo od sebe. Ovi usisivači klase energetske efikasnosti A spajaju izvanredno veliku usisnu snagu sa neuobičajenim obeležjima komfora. Na primer širom sveta jedinstveni QuickClick sistem za brzu i jednostavnu zamenu mlaznica. Ili praktično EasySlider savladavanje prepreka, pomoću kojeg nameštaj i usisivač ostaju zaštićeni od ogrebotina.

Godišnja potrošnja energije - 25,8 kWh/godišnje
Godišnja potrošnja energije (AE) se odnosi na definisani broj procesa čišćenja (50 godišnje) na standardnoj stambenoj površini (87 m²) i navodi se kao referentna vrednost na energetskoj nalepnici. Ova vrednost mora da iznosi najmanje < 62 kWh/a (klasa G) i naročito je istaknuta na energetskoj nalepnici. Stvarna godišnja potrošnja energije ipak zavisi od ponašanja korisnika, naročito od stepena nečistoće, površine koja se čisti i učestalosti čišćenja.

Nivo jačine zvuka - 72dB
Nije samo ušteda energije praktična zaštita životne sredine, nego i redukcija jačine zvuka. Povećanje odnosno smanjenje vrednosti nivoa zvuka od 3 dB(A) odgovara udvostručenju odnosno prepolovljavanju jačine zvuka. Odgovarajući je usisivač sa 78 dB(A) nivoa jačine zvuka nasuprot nekom sa 81 dB(A). Energetska nalepnica pomoću podatka o nivou jačine zvuka pruža dodatnu objektivnu pomoć za odlučivanje.

Klasa emisije prašine - A
Kod usisivača je pored učinka u čišćenju takođe od značaja emisija prašine i iskazuje se na energetskoj nalepnici klasifikovana od A do G. Vrednosti za emisiju prašine utvrđuje proizvođač pomoću standardizovanog procesa merenja u skladu sa odredbom EU.

Klasa čistoće na tvrdim podovima/tepisima - D
Razlike u čistoći između tvrdih podova i tepiha su opterećujuće i ne mogu direktno da se upoređuju. U skladu sa time se klase čistoće iskazuju odvojeno za tvrde podove i tepihe u klasama od A–G.

 • > Mlaznica za pod sa mogućnošću prebacivanja

  > Integrisani QuickClick-pribor: 

        - Četka za nameštaj,

        - mlaznica za tapacirane površine, 

        - mlaznica za fuge sa teleskopskom drškom

     > Električna regulacija snage usisavanja na uređaju

     > HEPA 12-filter

     > Filter vreća Netkani tekstil

     > Teleskopska usisna cev Sa kliznim tasterom

     > Softgrip-dodatak na dršci

     > Prikaz zamene filtera

     > Automatsko namotavanje kabla

     > Asistencija za parkiranje i odlaganje

    Klasa energetske efikasnosti A

    Prihvatna snaga 600

    Radijus delovanja 10

    Zapremina filterske vrećice 4

    Nivo jačine zvuka 74

    Usisno crevo 2,3 / sa savijenom drškom

    Vrsta struje 220 / 240 / 50 / 60

    Težina bez pribora 6,6

    Dimenzije (D × Š × V) 383 x 370 x 373

    Dodatna oprema za Karcher VC 6 Premium

    Powered By Eurooriginal
    Karcher Centar © 2019