VC 6
-7%

VC 6

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.195-600
Težina uređaja (bez opreme): 6.60 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Usisivač prašine VC 6 podmićuje energetskom efikasnošću i komforom. Sa EasySlider zaobilaženjem prepreka, jedinstvenim QuickClick sistemom, automatskim namotavanjem kabla i HEPA 12 filterom

Akcijska cena:34,200 Din.
Stara cena:36,900 Din.
Vaša ušteda:2,700 Din.
Bez PDV-a: 28,500 Din.
-+

Pametni usisivač prašine koji štedi energiju.
Pomoću uređaja koji štede energiju iz serije VC usisavanje ide posebno brzo i lako – gotovo samo od sebe. Ovi usisivači klase energetske efikasnosti A spajaju izvanredno veliku usisnu snagu sa neuobičajenim obeležjima komfora. Na primer širom sveta jedinstveni QuickClick sistem za brzu i jednostavnu zamenu mlaznica. Ili praktično EasySlider savladavanje prepreka, pomoću kojeg nameštaj i usisivač ostaju zaštićeni od ogrebotina.

Godišnja potrošnja energije - 25,8 kWh/godišnje
Godišnja potrošnja energije (AE) se odnosi na definisani broj procesa čišćenja (50 godišnje) na standardnoj stambenoj površini (87 m²) i navodi se kao referentna vrednost na energetskoj nalepnici. Ova vrednost mora da iznosi najmanje < 62 kWh/a (klasa G) i naročito je istaknuta na energetskoj nalepnici. Stvarna godišnja potrošnja energije ipak zavisi od ponašanja korisnika, naročito od stepena nečistoće, površine koja se čisti i učestalosti čišćenja.

Nivo jačine zvuka - 72dB
Nije samo ušteda energije praktična zaštita životne sredine, nego i redukcija jačine zvuka. Povećanje odnosno smanjenje vrednosti nivoa zvuka od 3 dB(A) odgovara udvostručenju odnosno prepolovljavanju jačine zvuka. Odgovarajući je usisivač sa 78 dB(A) nivoa jačine zvuka nasuprot nekom sa 81 dB(A). Energetska nalepnica pomoću podatka o nivou jačine zvuka pruža dodatnu objektivnu pomoć za odlučivanje.

Klasa emisije prašine - A
Kod usisivača je pored učinka u čišćenju takođe od značaja emisija prašine i iskazuje se na energetskoj nalepnici klasifikovana od A do G. Vrednosti za emisiju prašine utvrđuje proizvođač pomoću standardizovanog procesa merenja u skladu sa odredbom EU.

Klasa čistoće na tvrdim podovima/tepisima - D
Razlike u čistoći između tvrdih podova i tepiha su opterećujuće i ne mogu direktno da se upoređuju. U skladu sa time se klase čistoće iskazuju odvojeno za tvrde podove i tepihe u klasama od A–G.

> Mlaznica za pod sa mogućnošću prebacivanja

> Integrisani QuickClick-pribor: 

     - Četka za nameštaj,

     - mlaznica za tapacirane površine, 

     - mlaznica za fuge sa teleskopskom drškom

> Električna regulacija snage usisavanja na uređaju

> HEPA 12-filter

> Filter vreća Netkani tekstil

> Teleskopska usisna cev Sa kliznim tasterom

> Softgrip-dodatak na dršci

> Prikaz zamene filtera

> Automatsko namotavanje kabla

> Asistencija za parkiranje i odlaganje

Klasa energetske efikasnosti A ()

Prihvatna snaga 600

Radijus delovanja 10

Zapremina filterske vrećice 4

Nivo jačine zvuka 74

Usisno crevo 2,3 / sa savijenom drškom

Vrsta struje 220 / 240 / 50 / 60

Težina bez pribora 6,6

Dimenzije (D × Š × V) 383 x 370 x 373

Dodatna oprema za Karcher VC 6

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019