WV 2 Premium 10 Years edition

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.633-426.0
Težina uređaja (bez opreme): 1.50 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Kärcher slavi 10 godina uređaja WV 2. U akciji povodom 10. jubilarne godišnjice u ponudi je usisivač za prozore WV 2 Premium u žuto-crnom ograničenom izdanju.

9,990 Din.
Bez PDV-a: 8,325 Din.
-+

Usisivač za prozore WV 2 već je 10 godina zvezda u pranju prozora. Za jubilarnu godišnjicu Kärcher je odlučio da ponudi nešto posebno, pa je razvio 10 Years Edition uređaja WV 2 Premium. Ovo ograničeno izdanje žuto-crnog dizajna vizuelno se razlikuje od standardnih varijanti po novom metalik logotipu na usisnoj mlaznici, kao i logou jubileja na strani uređaja. Osim toga, Limited Edition s trajanjem baterije od 35 minuta pruža 40 posto više nego WV 2. Zajedno s bocom s raspršivačem, krpom od mikrovlakana, sredstvom za čišćenje i uskom usisnom mlaznicom, maksimalna efikasnost i blistavo čisti prozori su zagarantovani.

Zahvaljujući električnom usisavanju dosadno kapljanje je za sva vremena „passé“. Mudra kombinacija flašice za prskanje i brisača kao i funkcija usisavanja usisivača za prozore brine za najefikasnije čišćenje i sjajno čiste prozore – bez linija i ostataka. Uz to spretni i ergonomski Kärcher akumulatorski usisivač za prozore omogućuje naročito prijatno i higijensko čišćenje prozora, pošto nema direktnog kontakta sa prljavom vodom.

  • Kompletno rešenje za čišćenje glatkih površina
  • Električno usisivanje vode
  • Nema vode koja kaplje dole

Učinak u čišćenju po jednom punjenju akum. baterije - otprilike 105m2 odnosno oko 35 prozora


Dodatna oprema za Karcher WV 2 Premium 10 Years edition

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd