SC 2 EasyFix

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.512-050
Težina uređaja (bez opreme): 3.00 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Model za uvođenje u čišćenje pare bez hemije: Kärcher SC 2 EasyFix parni čistač. Za istinsku čistoću na tvrdim površinama u celom domaćinstvu. Sa podnom mlaznicom EasyFix.

13,950 Din.
Bez PDV-a: 11,625 Din.
-+

SC 2 EasyFix – za početnike. Baš pravi za početak.

Model parnog čistača za početnike, SC 2 EasyFix, s jednostavnim i intuitivnim rukovanjem, ima mogućnost regulacije pare u 2 nivoa za prilagođavanje intenziteta pare površini i stepenu zaprljanosti. Kaseta za praktično odlaganje pribora na uređaju, kao i parkirni položaj za podnu mlaznicu korisni su detalji za još udobnije čišćenje parom. Podna mlaznica EasyFix s fleksibilnim zglobom garantuje maksimalnu ergonomiju, a zahvaljujući lamelnoj tehnologiji osigurava savršene rezultate čišćenja.

Putem praktičnog sistema s čičkom krpu za pod od mikrovlakana je moguće jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu, te je skinuti bez kontakta s nečistoćom. Kärcher parni čistač SC 2 EasyFix čisti u potpunosti bez hemije, pa je univerzalno primenjiv. Kod temeljnog čišćenja biće uklonjeno 99,99 posto svih bakterija na uobičajenim tvrdim površinama u domaćinstvu. Uz pravilnu primenu raznovrsnog pribora, vaše pločice, ploča za kuvanje i aspirator pa i najmanji procepi biće higijenski čisti. Čak će i tvrdokorna nečistoća biti pouzdano uklonjena.

Paročistači
Maksimalni pritisak pare (bar) 3,2
Površinski efekat (m2) 75
Snaga grejanja (W) 1500
Vreme zagrevanja (min.) 6,5
Zapremina skidivog rezervoara (l) 1


Dodatna oprema za Karcher SC 2 EasyFix

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd