S 530 Hofer

S 530 Hofer

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.766-202.0
Težina uređaja (bez opreme): 9.00 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Mašina za metenje S 530 Hofer sa 550 mm radne širine, rezervoarom za đubre od 16 l i bočnom metlom je namenjena za površine od 30 m². Za komforno, brzo metenje bez saginjanja.

9,800 Din.
Bez PDV-a: 8,167 Din.
-+

S 530 Hofer mete pet puta brže nego metla i uz to pruža pohvalne rezultate u čišćenju. Primena uređaja se isplati već na površini većoj od 30 m². Đubre kao što je lišće ili opiljak transportuje se direktno u rezervoar za đubre veličine 16 l: jednostavno, brzo i higijenski! Pomoću snažnog valjka za metenje i bočne metle S 530 Hofer na raspolaganju stoji ukupno 550 mm radne širine. Ekstra duge čekinje bočne metle takođe brinu za ivične sektore, za higijenu do u detalj. Robusna mašina za metenje otporna na lomove i koroziju j laka za guranje i uz to veoma okretna. Dvostruki po visini podesivi pomoćni luk može da se podesi na telesnu vidinu dotičnog korisnika.

Po potrebi pomični luk možete u potpunosti da sklopite. Tako uređaj možete da čuvate vertikalno, a da ne zauzima mnogo mesta. Samostojeći rezervoar za đubre se jednostavno skida i konstruisan je tako da možete sigurno da ga odložite i da ga ispraznite. Potpuno bez kontakta sa nečistoćom.


PODRUČJA PRIMENE

  • - Čišćenje trotoara, ulica, ulaza u dvorište i garaže kao i puteva i površina oko kuće.
  • - Preporučljivo za površine preko 30 m².
Mašine za metenje
Maksimalni učinak po površini (m²/h) 1600
Preporučeno od površine (m²) 30
Radna širina bez bočnih četki (mm) 550
Rezervoar za đubre (l) 16
UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd