K 7 Compact (2019)

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.447-050.0
Težina uređaja (bez opreme): 16.00 kg.
Dostupnost: Rok isporuke do 15 dana

Ekstra kompaktan za čestu upotrebu na tvrdokornoj prljavštini: K 7 Compact perač visokog pritiska. Brzo i lako se transportuje i skladišti. Površina od 60 m² / h.

58,300 Din.
Bez PDV-a: 48,583 Din.
-+

Kompaktni perač visokog pritiska K 7 čisti tvrdokornu prljavštinu sa površina do 60 m² na sat, dokazujući da je u pitanju lakoća korišćenja i performanse. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, čitav uređaj se lako transportuje i može se odložiti bilo gde - na polici ili u prtljažniku automobila. Njegov inovativni koncept skladištenja creva omogućava da se crevo visokog pritiska nakon upotrebe omota oko prednjeg poklopca i da se osigura elastičnom trakom za transport. Ostale karakteristike opreme uključuju dve ručke za nošenje, teleskopsku ručku sa podešavanjem visine, Quick Connect pištolj, 10-metarsko PremiumFlek-Anti-Tvist crevo visokog pritiska, Vario Power lepezasta dizna (VPS), rotaciona dizna i filter za vodu. K 7 Compact se može koristiti horizontalno ili vertikalno i idealan je za čestu upotrebu.

Mašine za pranje pod pritiskom
Maks. Dovodna temperatura (°C) 60
Priključna snaga (kW) 3
Pritisak (bar/MPa) 180
Protok vode max. (l/h) 600
Radni učinak po površini (m2/h) 60

Oprema Pištolj visokog pritiska, G 180 K Vario Power Jet (Lepezasta dizna) Dirt blaster (Rotaciona dizna) Crevo visokog pritiska, 10 m Brzo povezivanje sa strane uređaja Nanošenje deterdženta preko usisnog creva Teleskopska ručka Motor sa vodenim hlađenjem Integrisani filter za vodu A3 / 4 "adapter za priključak za crevo za baštu


Dodatna oprema za Karcher K 7 Compact (2019)

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2020 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd