K 5 Premium Full Control PLUS

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.324-630.0
Težina uređaja (bez opreme): 17.00 kg.
Dostupnost: Rok isporuke do 15 dana

Za redovnu primenu kod srednje nečistoće na automobilima, kamenim zidovima ili biciklima. Visokopritisni čistač K 5 Premium Full Control Plus uključuje i pištolj sa tipkama +/– za regulaciju pritiska i LCD ekran.

51,800 Din.
Bez PDV-a: 43,167 Din.
-+

Uz K 5 Premium Full Control Plus, sa bubnjem za namotavanje creva, jednostavno ćete pronaći odgovarajući pritisak za svaku površinu. Vrsta mlaza prosto se namešta okretanjem na Multi Jet mlaznoj cevi 3 u 1.

Nivo pritiska može se proveriti na LCD ekranu i regulisati tipkama +/– na pištolju – za maksimalnu kontrolu. Stoga nije potrebno menjanje mlazne cevi – čak ni kod prelaska s visokog pritiska u modus sredstva za čišćenje.

Osim toga, u slučaju kratkih prekida rada pištolj i mlaznu cev možete sasvim jednostavno odložiti.

Zahvaljujući teleskopskoj dršci na izvlačenje praktično ćete pomerati uređaj i kompaktno ga skladištiti. A zbog lako pristupačnog Plug ’n’ Clean sistema jednim potezom promenićete sredstvo za čišćenje i na prvi pogled videti nivo punjenja.

Ovaj visokopritisni čistač dodatno osvaja nižim težištem, praktičnim vođenjem creva, kao i postoljem koje osigurava više stabilnosti, a takođe se može koristiti kao druga ručka za nošenje. Ovaj visokopritisni čistač idealan je za česte primene kod tvrdokorne nečistoće i za površinski efekat od 40 m²/h.

Mašine za pranje pod pritiskom
Maks. Dovodna temperatura (°C) 40
Priključna snaga (kW) 2,1
Pritisak (bar/MPa) 20-145
Protok vode max. (l/h) 500
Radni učinak po površini (m2/h) 40

Dodatna oprema za Karcher K 5 Premium Full Control PLUS

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2020 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd