Kako funkcioniše kompresorski čistač?

Kako funkcioniše kompresorski čistač?

Područja primene kompresorskih čistača

Kompresorski čistači su višenamenski pomoćnici vezano za kuću, jednostavni su za rukovanje kao dečija igra: Uređaj priključite na vodovod i utičnicu, odvrnite slavinu za vodu, uključite kompresorski čistač i počinje zabava u čišćenju. Pomoću odgovarajućeg specijalnog pribora uređaji postaju pravi multifunkcionalni uređaji: da li prskanje šmrkom, čišćenje cevi, čišćenje terasa ili čišćenje oluka – mogućnosti primene su približno neograničene. Osim toga: Udarni pritisak je u neposrednoj blizini mlaznice uvek najjači. Iz tog razloga se tvrdokorne nečistoće pre čiste, ako je razmak do mlaznice manji. Kod manjih nečistoća i osetljivih površina razmak se odgovarajuće povećava.


Kako funkcioniše kompresorski čistač?

U normalnom vodovodu vlada pritisak od otprilike 4 bar. Odatle se transportuje voda preko baštenskog creva u kompresorski čistač. Po dospeću u kompresorski čistač, kompresorska pumpa proizvodi pritisak vode do 160 bar. Zatim voda ističe kroz malu kompresorsku mlaznicu – kao koncentrisani mlaz sa snažnim efektom čišćenja.


Za sve koji žele detaljnije da saznaju na kojim principima radi kompresorski čistač, predlažemo da pogledaju sledeći video:


UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd