WB 150 DELTA RACER

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 2.643-237.0
Težina uređaja (bez opreme): 1.00 kg.
Dostupnost: Na Stanju

WB 150 četka pod visokim pritiskom za čišćenje bez prskanja osetljivih površina. Efikasna kombinacija visokog pritiska i ručnog pritiska četke štedi energiju, vodu i do 30% vreme.

5,628 Din.
Bez PDV-a: 4,690 Din.
-+

WB 150 za čišćenje osetljivih površina bez prskanja. Zahvaljujući inteligentnoj kombinaciji visokopritisnog mlaza i manuelnom pritisku četke, D150 štedi energiju, vodu i čak do 30% vremena. Namenjen je za čišćenje osetljivih površina, kao što su lak na biciklu ili motorciklu, staklu, zimske bašte, roletne i dr.

WB 150, Power Brush idealno je podesan za čišćenje bez prskanja osetljivih površina kao lak na vozilima i motociklima, staklo, zimske bašte, garažna vrata, roletne, žaluzine, baštenski nameštaj, bicikli itd. Inovativna četka za pranje sa dve rotirajuće mlaznice sa pljosnatim mlazom sjedinjuje punu snagu i blagu silu. Jer novi površinski čistač sa soft četkom za pranje uverava putem efikasnog delovanja mlaza pod visokim pritiskom i manuelnog pritiska četke.

Kao rezultat rad sa Power Brush pruža značajnu uštedu energije i vode – a uz to do 30 % uštede u vremenu. Tako brzo, efikasno i lako čišćenje visokim pritiskom, kombinovano sa četkom, obezbeđuje još veću čistoću u kući i bašti. Podesno za sve Kärcher kompresorske čistače klase K2 - K7.

Dodatna oprema za Karcher WB 150 DELTA RACER

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd