Set za čišćenje oluka i cevi
-16%

Set za čišćenje oluka i cevi

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 2.642-240.0
Težina uređaja (bez opreme): 2.55 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Set za čišćenje oluka i cevi radi sam po sebi – sa visokim pritiskom. Odvodi, začepljenja cevi i oluci daju se očistiti bez muke.

Akcijska cena:10,380 Din.
Stara cena:12,344 Din.
Vaša ušteda:1,964 Din.
Bez PDV-a: 8,650 Din.
-+

Konačno je tu, 2 u 1 sistemsko rešenje za čišćenje oluka i cevi. Pomoću inteligentnog seta za čišćenje oluka i cevi opasno "akrobatsko čišćenje" duž oluka sada pripada prošlosti. Set za čišćenje oluka i cevi čisti brzo i temeljno - naravno pomoću visokog pritiska. Na taj način zapušenja u cevi i oluku više nemaju nikakvu šansu.

U kompletu dobijate:

Kompresorsko crevo (20 m): Pomoću super fleksibilnog creva za čišćenje cevi, priključenog na Vaš Kärcher kompresorski čistač, čistite cevi ili oluke do 20 metara dužine u jednom komadu.

Stezaljka za fiksiranje: Pomoću stezaljke možete da fiksirate čistač oluka na oluk bez problema. Tako je moguća sigurna primena i na visokim olucima.

Kompresorska mlaznica: U nekoliko poteza pređite sa čistača cevi na čistač odvoda pomoću odgovarajuće kompresorske mlaznice jačina K 2-K 7. One se jednostavno nataknu na crevo čistača oluka i cevi i umetnu u čistač.

Klizni čistač oluka na krovu: Klizni uređaj sa kompresorskom mlaznicom se zahvaljujući pritisku vode iz kompresorskog creva kreće samostalno kroz oluke i efikasno ih čisti. Ako uređaj naiđe na zapušeno mesto, vucite i otpuštajte malo po malo pištolj, dok se zapušenje ne otčepi.

Zaštitno sitoZaštitno sito prilikom čišćenja oluka sprečava, da lišće i prljavština dospeju u odvodnu cev i da je zapuše.


Dodatna oprema za Karcher Set za čišćenje oluka i cevi

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd