SC 5 EasyFix Iron kit

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.512-533
Težina uređaja (bez opreme): 6.00 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Sa opcijom peglanja! SC 5 EasyFix Iron kit sa pritiskom pare od 4,2 bar i peglom na paru. Sa VapoHydro vodeno-parnom funkcijom, permanentno dopunjivim tankom za vodu i mlaznicom za pod Comfort Plus.

50,200 Din.
Bez PDV-a: 41,833 Din.
-+

SC 5 – najjači. Perfektna snaga. Perfektno rukovanje.

U vezi sa inovativnom mlaznicom za pod Comfort Plus čišćenje snažnim parnim čistačem SC 5 dobija naročito ergonomski i komforan oblik. Naročit komfor u čišćenju takođe nudi VapoHydro-funkcija: Po želji možete da dodate vrelu vodu i da nečistoću koju je rastvorila para na taj način jednostavno i komforno isperete. Ne može biti lakše.

Njegova pegla na paru, koja je u opsegu isporuke, štedi 50% vremena u poređenju s uobičajenim trajanjem peglanja.

SC 5 – najjači uređaj u svojoj klasi. Sa opcijom peglanja za priključak na peglu na parni pritisak. Kärcher parni čistač SC 5 čisti u potpunosti bez hemije! Tvrde površine svih vrsta se bez muke oslobađaju od 99,99% bakterija uobičajenih za domaćinstvo. Sa raznovrsnim priborom su pločice, ploča za kuvanje, aspirator i čak i najmanje pukotine optimalno čiste.

Čak i tvrdokorne nečistoće se pouzdano odstranjuju. Ergonomska mlaznica za pod Comfort Plus sa fleksibilnim zglobom i povećanom površinom čišćenja omogućava savršene rezultate čišćenja. Bezkontaktna zamena krpe obezbeđuje maksimalni komfor. Sa snažnim pritiskom pare od 4,2 bara predstavlja parni čistač vrhunske klase.

Uz VapoHydro funkciju tvrdokorna prljavština se još jednostavnije uklanja: rastvorena prljavština se spira pomoću uključivanja vrele vode. Kod varijabilne regulacije pare intenzitet pare se može prilagoditi prema površini i zaprljanosti. Rezervoar za vodu može da se skida i trajno iznova dopunjuje: idealno za nesmetano čišćenje. Ostali dodaci: integrisana pregrada za kabl, odeljak za odlaganje pribora, parkirni položaj mlaznice za pod.


Područja primene:

  • Čišćenje poda
  • Armature
  • Lavaboi
  • Zidne pločice
  • Prozori, ogledala
  • Aspiratori
  • Ravna ploča za kuvanje
  • Peglanje
Paročistači
Maksimalni pritisak pare (bar) 4,2
Površinski efekat (m2) 150
Snaga grejanja (W) 2200
Vreme zagrevanja (min.) 3
Zapremina skidivog rezervoara (l) 0,5 + 1,5 (skidivi rezerovar)Dodatna oprema za Karcher SC 5 EasyFix Iron kit

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd