SC 3 EasyFix

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.513-110.0
Težina uređaja (bez opreme): 3.50 kg.
Dostupnost: Rok isporuke do 45 dana

Parni čistač SC 3 EasyFix sa podnom mlaznicom EasyFix i patronom za uklanjanje kamenca omogućuje čišćenje bez prekida zahvaljujući rezervoaru za vodu sa stalnim punjenjem. Vreme zagrevanja je svega 30 s.

Akcijska cena:19,600 Din.
Stara cena:21,000 Din.
Vaša ušteda:1,400 Din.
Bez PDV-a: 16,333 Din.
-+

SC 3 EasyFix – najbrži. Non-stop para i odmah spreman za primenu.

Nova generacija Kärcher parnih čistača isporučuje paru non-stop – bez prekida rada i dugog vremena čekanja. Zahvaljujući kratkom vremenu zagrevanja od samo 30 sekundi SC 3 je praktično odmah spreman za primenu. Rezervoar za vodu u svako doba možete ponovo da napunite, a da ne nastanu opterećujuće pauze. Na taj način cela kuća punom parom postaje sjajno čista.

Kärcher SC 3 da je najbrži parni čistač svoga vremena! Sa vremenom zagrevanja od samo 30 sekundi SC 3 jednim obrtom ruke je spreman za start. Brza permanentna ponovna dopunjivost tanka za vodu omogućuje neprekidan rad i štedi mnogo vremena. Uz to se umetnuti kertrdž za uklanjanje kamenca samostalno brine za uklanjanje kamenca iz vode, zahvaljujući čemu automatski raste vek trajanja uređaja. Kärcher parni čistač SC 3 čisti bez hemije i može se koristiti gotovo svuda.

Njegov domen su tvrde površine svih vrsta u domaćinstvu. Tamo uređaj odstranjuje 99,99% bakterija uobičajenih za domaćinstvo. Pomoću raznovrsnog pribora možete higijenski da čistite pločice, ravnu ploču za kuvanje, aspirator, čak i najmanje žlebove – uključujući tvrdokornu nečistoću. Za optimalnu ergonomiju tokom rada brine mlaznica za pod Comfort.

Pomoću fleksibilnog zgloba program su perfektni rezultati u čišćenju. Intenzitet pare zahvaljujući 2-stepenoj regulaciji pare može perfektno da se prilagodi površini i nečistoći. Ostali detalji: čuvanje pribora i pozicija za odlaganje za mlaznicu za pod.

Paročistači
Težina bez pribora (Kg) 3,1
Površinski efekat (m2) 75
Grejna snaga (W) 1900
Maks. pritisak pare (bar) 3,5
Dužina strujnog kabla (m) 4
Vreme zagrevanja (min.) 0,5
Zapremina skidivog rezervoara (l) 1
  • Zaštita za decu
  • Bezbednosni ventil
  • Set za čišćenje poda Comfort
  • Regulacija količine pare na dršci
  • Ručna mlaznica
  • Tačkasta mlaznica
  • Okrugla četka
  • Štapići za odstranjivanje kamenca (3 kom.)

Dodatna oprema za Karcher SC 3 EasyFix

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2020 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd