SC 2

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.512-000
Težina uređaja (bez opreme): 3.00 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Uređaj za početnike za parno čišćenje SC 2 čisti bez hemije i na tvrdim površinama u celom domaćinstvu se brine za higijensku čistoću. Sa Comfort mlaznicom za pod.

Akcijska cena:13,500 Din.
Stara cena:15,500 Din.
Vaša ušteda:2,000 Din.
Bez PDV-a: 11,250 Din.
-+

SC 2 – za početnike. Baš pravi za početak.

Da li površine tvrdog poda, armature u kupatilu i kuhinji, zidne pločice, prozori, tuš kabine ili ostale tvrde površine – snažni Kärcher parni čistači su primenljivi praktično svuda u domaćinstvu. Isto tako SC 2. Kompaktan i učinkovit je SC 2, perfektan uređaj za dobar start fascinirajućeg sveta čišćenja parom.

SC 2 – ulazak u čišćenje parom. Parni čistač za početnike SC 2, kojim se rukuje jednostavno i intuitivno, nudi 2-stepenu regulaciju pare za prilagođavanje intenziteta pare na površinu i stepen zaprljanosti. Praktično čuvanje pribora na uređaju, mlaznica za pod Comfort sa fleksibilnim zglobom za najviši stepen ergonomije i perfektne rezultate u čišćenju kao i pozicija za odlaganje za mlaznicu za pod su korisni detalji, koji parno čišćenje čine još komfornijim.

Kärcher parni čistač SC 2 čisti sasvim bez hemije, odstranjuje 99,99% bakterija uobičajenih za domaćinstvo na mnogobrojnim tvrdim površinama i univerzalno je primenljiv. Zahvaljujući stručnoj primeni raznovrsnog pribora higijenski se čiste pločice, ravne ploče za kuvanje, aspirator, pa čak i najmanji žlebovi. Čak i tvrdokorne nečistoće se pouzdano odstranjuju.

Paročistači
Maksimalni pritisak pare (bar) 3,2
Površinski efekat (m2) 75
Snaga grejanja (W) 1500
Zagrevanje (min.) 6,5
Zapremina rezervoara (l) 1
  • Zaštita za decu
  • Bezbednosni ventil
  • Set za čišćenje poda Comfort
  • Regulacija količine pare na dršci
  • Ručna mlaznica
  • Tačkasta mlaznica
  • Okrugla četka
  • Štapići za odstranjivanje kamenca (3 kom.)

Dodatna oprema za Karcher SC 2

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019