Površinski čistač T 450

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 2.643-214.0
Težina uređaja (bez opreme): 2.84 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Čisti velike površine bez prskanja: površinski čistač T-Racer T 450. Ekstra mlaznica visokog pritiska za uglove i ivice, rukohvat za vertikalne površine, zaštitna rešetka za površine od šljunka, podešavanje pritiska čišćenja.

10,560 Din.
Bez PDV-a: 8,800 Din.
-+

Sa površinskim čistačem T-Racer T 450 možete efikasno očistiti velike površine na otvorenom, bez prskanja i oko 50 % brže u poređenju sa čišćenjem sa mlaznicom.

Razlog za to je rotaciona konzola Twin-jet koja obezbeđuje skidanje nečistoće na velikoj površini. Dodatna mlaznica za visoki pritisak, koja povremeno udobno može da se aktivira nožnim tasterom, omogućava pored toga delotvorno čišćenje uglova i ivica.

Osim toga T 450 raspolaže sa specijalnom zaštitnom rešetkom, koja omogućava čišćenje japanskih vrtova i drugih površina od šljunka. Pomeranjem rastojanja mlaznice u odnosu na objekat čišćenja, možete podesiti željeni pritisak čišćenja.

Na taj način mogu da se čiste kako tvrde površine kao kamen i beton, tako i osetljive površine kao drvo.

Putem takozvanog Hovercraft efekta sa T-Racer se posebno lako manevriše. A čak i vertikalne površine, kao npr. garažna vrata, daju se začas očistiti zahvaljujući praktičnom rukohvatu.

Površinski čistač T-Racer T 450 je podesan za Kärcher Home & Garden kompresorske čistače klase K 4 – K 7.

 

Dodatna oprema za Karcher Površinski čistač T 450

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd