K 5 Premium Full control PLUS HOME

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.324-633.0
Težina uređaja (bez opreme): 19.00 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Visokopritisni čistač K 5 Premium Full Control Plus Home s tipkama +/– za regulaciju pritiska i LCD ekranom na pištolju. U kompletu dolazi Home Kit, Multi Jet mlazna cev 3 u 1 i bubanj za crevo.

57,900 Din.
Bez PDV-a: 48,250 Din.
-+

Za redovna čišćenja kod srednje jake nečistoće i površinski efekat od 40 m²/h: Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Home. Isporučeni Home komplet sastoji se od površinskog čistača T 350 i 1 litre sredstva za čišćenje kamena.

Zahvaljujući Multi Jet mlaznoj cevi 3 u 1 okretanjem na mlaznoj cevi moguće je namestiti različite vrste mlaza, kao i modus sredstva za čišćenje – i to bez menjanja mlazne cevi.

Podešavanje možete proveriti na pištolju na LCD ekranu i regulisati ga +/– tipkama – za maksimalnu kontrolu kod svake površine.

Pištolj je odmah nadohvat ruke, a u slučaju kratkih prekida rada može se privremeno odložiti s mlaznom cevi.

Zahvaljujući teleskopskoj dršci na izvlačenje praktično ćete pomerati uređaj i kompaktno ga skladištiti. A zbog lako pristupačnog Plug ’n’ Clean sistema jednim potezom promenićete sredstvo za čišćenje i na prvi pogled videti nivo punjenja.

Ovaj visokopritisni čistač dodatno osvaja nižim težištem, praktičnim vođenjem creva, kao i stabilnim postoljem, koje se takođe može koristiti kao druga ručka za nošenje.

Mašine za pranje pod pritiskom
Maks. Dovodna temperatura (°C) 40
Priključna snaga (kW) 2,1
Pritisak (bar/MPa) 20-145
Protok vode max. (l/h) 500
Radni učinak po površini (m2/h) 40


Dodatna oprema za Karcher K 5 Premium Full control PLUS HOME

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd