K 5 Premium Full control HOME

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.324-603.0
Težina uređaja (bez opreme): 12.67 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Kompresorski čistač sa pokazivačem pritiska na pištolju – za odgovarajući pritisak kod svake površine. Idealan za redovne zadatke kod srednje količine prljavštine uz dodatnu opremu - HOME. Učinak po površini 40 m²/h.

52,360 Din.
Bez PDV-a: 43,633 Din.
-+

Uređaj je podesan za redovno korišćenje kod srednje količine prljavštine za učinak na površini od 40 m²/h.

Sa Full Control kompresorskim čistačem ćete za svaku površinu naći odgovarajući pritisak. Stepen pritiska se podešava na mlaznici i može da se prekontroliše na pištolju sa LED pokazivačem – radi maksimalne provere. Uključen je kućni set sa sredstvom za pranje T 350 i 1l sredstvom za čišćenje kamena 3 u 1.

Sa praktičnim namotavanjem je crevo za visoki pritisak uvek uredno pospremljeno.

Promena od visokog pritiska na vrstu rada sa sredstvom za pranje se izvodi bez zamene mlaznice. Pištolj je odmah na dohvat ruke i može zajedno sa mlaznicom da se odloži pri kratkim prekidima. Zahvaljujući telekopskom rukohvatu podesivom po visini uređaj pomerate u prigodnoj radnoj visini i kompaktno ga odlažete. A putem lako pristupačnog Plug 'n' Clean sistema jednim pokretom ruke zamenjujete sredstvo za pranje i na prvi pogled uočavate nivo punjenja.

Osim toga kompresorski čistač se dokazuje sa spuštenim težištem i oslonom stopom za veću stabilnost, kao i sa praktičnim vođenjem creva. Oslona stopa može da se iskoristi i kao drugi rukovhat za prenos, čime se uređaj posve lako da podići u neki regal ili smestiti u kofer za prenos.Preporučena primena

           

Mašine za pranje pod pritiskom
Maks. Dovodna temperatura (°C) 40
Priključna snaga (kW) 2,1
Pritisak (bar/MPa) 20-145
Protok vode max. (l/h) 500
Radni učinak po površini (m2/h) 40

Dodatna oprema za Karcher K 5 Premium Full control HOME

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd