FJ 6 Dizna za penu - Velika

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 2.643-147.0
Težina uređaja (bez opreme): 0.29 kg.
Dostupnost: Na Stanju

FJ 6 mlaznica za penu za čišćenje moćnom penom (npr. Ultra Foam Cleaner). Za automobil, motocikl i slično kao i za nanošenje sredstava za održavanje na kamene, drvene i fasadne površine.

Akcijska cena:2,200 Din.
Stara cena:2,814 Din.
Vaša ušteda:614 Din.
Bez PDV-a: 1,833 Din.
-+

Za nanošenje sredstva za čišćenje sa intenzivnom penom pomoću čistača za pranje pod visokim pritiskom. Mogućnost podešavanja visine prskanja, pomoću okretnog raspršivača, mogućnost doziranja sredstva za čišćenje.

FJ 6 mlaznica za penu sa ekstra moćnom penom za čišćenje bez muke svih površina kao što su lak, staklo ili kamen. Idealna za vozila, zimske bašte, baštenski nameštaj, fasade, stepenice, mobilne kuće, puteve, zidove, žaluzine, terase, ulaze itd.

Zapremina posude iznosi oko 0,6 l. Kärcher sredstvo za čišćenje napuniti direktno u mlaznicu za penu, mlaznicu za penu namestiti na pištolj i izbaciti penu.

Doziranje sredstva za čišćenje se da komforno regulisati na mlaznici (žuto dugme). Ravan mlaza se po potrebi može zaokrenuti.

Podesna za sve Kärcher korisnike kompresorkih čistača klase K2 - K7. Idealna u kombinacijom sa Kärcher Ultra Foam Cleaner.

Dodatna oprema za Karcher FJ 6 Dizna za penu - Velika

UniCredit banka Verified by Visa MasterCard SecureCode Allsecure

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019 | Euro original d.o.o. Beograd - Ivana Milutinovića 81b, Beograd